Редактор: e-mail: Кадър: Нова телевизияШоуменът Влади Априлов се пошегува с идването на

...
Редактор: e-mail: Кадър: Нова телевизияШоуменът Влади Априлов се пошегува с идването на
Коментари Харесай

Влади Априлов: Срещата на Кьовеши ще е в кемпер до палатките. Мислех я за унгарка

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: " Нова телевизия "

Шоуменът Влади Априлов се пошегува с идването на европейския прокурор Лаура Кьовеши. В предаването " Пресечна точка " по " Нова телевизия " той съобщи, че знае къде румънката ще организира среща.

" Това ще стане в кемпер покрай палатките. Всъщност, тя пристигна ли, тъй като всички приказват, че идва, идва, идва. Признавам си, че мислех, че тя е унгарка. После видях, че тази някогашна баскетболистка е имала сериозна кариера ", сподели Априлов. 

Политологът Стойчо Стойче също разяснява идването й: " Предполагам, че Кьовеши с цел да пристигна толкоз скорострелно в България има проблем с правенето на своя екип. Знаете, че имаше проблеми с прокурори от България ".

" Ние сме първата страна, в която тя идва. Чудя се за какво, несъмнено има връзка със глобите по " Магнитски ". Обикновено злоупотребите са с европейски средства. Защо в Германия като бойци ще си правят работата и ще вадят пари, с цел да могат такива страни като нас да злоупотребяват. Че до неотдавна и Румъния беше по този начин. Кьовеши ще се срещне и с протестиращи. Интересно ми е какво ще си кажат ", разяснява пък журналистката Искра Ангелова.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР